banneri
Kansikuva HIS 1025
Hi-Hat HIS 1025, 5.1977, Hi-Hat Records 1977
Philips 6015 600, 5.1977, Phonogram, Sweden 1977
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Ballgame Hillel Tokazier / Ball 3:00
B Leaving (For The New Land) Hillel Tokazier / Ball 4:42
Muusikot:
Ball
Eero Raittinen: laulu
Nono Söderberg: kitarat
Henrik Hilden: rummut
Kaj Södersröm: basso, urut, laulu
Hillel Tokazier: piano, laulu
Suomi-julkaisun etiketti

Levyn tuottivat Douglas Lawton ja Otto Kuusela, äänitti Christer Berg, Decibel Studiossa, Tukholmassa ja miksasi Tommy Fransson, Marcus Music, Tukholma. Itselläni olevassa Hi-Hat julkaisussa on levyn etiketti puhtaan valkoinen, siis ei mitään tekstejä. Levyn matrix/run out -tunnus ovat ruotsalaisen julkaisun. Levy on kuitenkin suomalaisen painoksen singlepussissa. Siis levy vaikuttaa olevan ruotsalaista painosta ja kansipussi suomalaista.

Ruotsalainen ja suomalainen levy voivat toki olla samaa valmistuserää, mahdollisesti vain etiketit ja kansipussi on valmistettu erikseen. En ole huomannut katsoa matrix/run out -tunnuksia näkemistäni Hi-Hatin etiketillä varustetuista levyistä.

Tämä suomalais-ruotsalaisen Ball -yhtyeen ensisinkku julkaistiin myös Ruotsissa Philips-levymerkillä (Philips 6015 600). Alla ruotsalainen kansikuva ja etiketti. Ruotsissa singlen a-puolella päätyi Leaving (For The New Land). ruotsalaisen julkaisun kansikuva

Ballgame on julkaistu vuonna 2011 ilmestyneellä digitaalisella albumilla Hat Rock - Lost Singles Vol 1 1975-1979. Leaving (For The New Land) sisältyi vuona 1980 ilmestyneelle Eero ja Jussi 20 vuotta albumille.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:

ruotsalaisen julkaisun etiketti A-puoli ruotsalaisen julkaisun etiketti B-puoli
nuottiviiva

-->