banneri
Timo Kiiskinen: Aniliinihuuliprinsessa
CD: TEXCD 062, Texicalli Records 3.5.2005
Digital: Texicalli Records 2016
Tuottaja: Timo Kiiskinen
Äänitys: Timo Kiiskinen
Miksaus: Tom Nyman, Voodoo studio
Masterointi: Pauli Saastamoinen, Finnvox
Aniliinihuuliprinsessa
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
4 Suosikkirakki Timo Kiiskinen 3:04
9 Pikku apina Nasu Raittinen 2:15
Muusikot:
Eero Raittinen: laulu
Nasu Raittinen: laulu
Lumi Mönkkönen: jokellus
Timo Kiiskinen: kitara
Tom Nyman: basso
Kari Reiman: viulu
Marko Timonen: rummut
Susan Aho: haitari, löymäsoittimet

Aniliinihuuliprinsessa sisältää lastenlauluja, joita esittävät Timon itsensä lisäksi myös Susan Aho (Värttinä), Sami Saari, Samuli Edelmann, Pilttinä, Eero Raittinen, Nasu Raittinen ja Joel Keskinen. Lauluntekijä ja muusikko Timo Kiiskinen on tehnyt aiemminkin yhteistyötä Eeron kanssa. Monen muun artistin tavoin Eero on levyttänyt aiemminkin Kiiskisen lauluja.

Tällä levyllä Eero laulaa Suosikkirakki biisi. Lisäksi laulaa Eppu yhdessä tyttärensä Nasun kanssa Nasun tekemän Pikku apinan, jolla kuullaan myös kolmatta polvea eli Nasun Lumi-tytärtä. Lumin suusta on peräisin biisin alussa ja lopussa kuultava jokellus. Tällä biisillä ei muita esiinnykään sillä Nasu ja Eppu laulavat sen ilman säestystä. Nasun sukunimeksi levyn tietoihin on virheellisesti merkitty Mönkkönen, mutta hän vakuuttaa olevansa yhä Raittinen.

Levy on toteutettu yhteistyössä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa ja sen tuotosta luovutetaankin osa järjestön tukemiseksi. Levyn mukana seuraa Eliel Kiiskisen hienolla kuvituksella varustettu 28 -sivuinen kansivihkonen.

Texicalli Records julkaisi albumin digitaalisissa jakelukanavissa 2016. Kuuntele albumi Spotifystä:

nuottiviiva

-->