banneri
RCA Victor FAS 910
RCA Victor FAS 910, 4.1964, Discophon 1964
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Kaikki rakkauteni - All My Loving - John Lennon - Paul McCartney / Kari Kuuva / Eero ja Jussi & The Boys 1:55
B Salaisuuteni - Do You Want To Know A Seacret - John Lennon - Paul McCartney / Jussi Raittinen / Eero ja Jussi & The Boys 2:31

Singlen tuottaja oli Johan Vikstedt ja äänittäjä Ronnie Kranck, Electrovox-studio

Muusikot:
Eero ja Jussi & The Boys:
Eero Raittinen: laulu, rummut
Jussi Raittinen: laulu, rytmikitara
Henrik Granö: soolokitara
Harry Sjöberg: basso

Eero ja Jussi olivat eronneet The Sounds -yhtyeestä maaliskuun lopulla 1964. Uusi bändi piti saada kasaan pikimmiten, sillä soittohalut olivat edelleen kovat. The Nameless -yhtyeessä rumpuja soittaneelta vanhalta partiokaveriltaan Ilkka Luukkoselta Eero ja Jussi kuulivat Namelesseissa aiemmin soittaneesta Harry Sjöbergistä. Eero kutsui Harryn pääsiäiseksi Raittisten mökille Lohjalle ja siellä pojat päättivät bändin perustamisesta.

Soolokitaristiksi Jussi pyysi Willy and The Wanderers -yhtyeessä soittanutta ja laulanutta Kari Kuvaa, johon hän oli hiljattain tutustunut. Kuuva oli juuri kasannut laulutrion Raili ja Riitta nimisten tyttöjen kanssa ja Scandia tarjosi heille levytyssopimusta samoihin aikoihin. Toisaalta Eero ei innostunut ottamaan Kuuvaa soolokitaristin tontille. Näin ei Kuuvasta tullut Boysien kitaristia. Sen sijaan seuraavan vuoden listakunkku hänestä tuli Tango pelargonialla ja Pikku Ninalla. Alkuperäinen The Boys yhtye oli siis trio, jossa Jussi soitti kitaraa, Harry Sjöberg bassoa ja Eero rumpuja.

Discophon Oy:n johtaja Johan "Mosse" Vikstedt oli kuullut Eeron ja Jussin uudesta bändistä ja tarjosi heille välittömästi levytyssopimusta. Mosse hankki levy-yhtiönsä uudelle bändille päivän kuumimman hitin - Beatlesien All My Lovingin. Kappalehan oli ykköshittinä joka puolella maailmaa. Singlen kääntöpuoli on niin ikään Beatles-tulkinta. Tämä olikin vasta toinen kerta, kun Lennon-McCartney sävellyksiä levytettiin suomeksi. Ensimmäisen Beatles-coversinglen (Scandia KS 519) olivat ennättäneet tehdä Ann Christine ja Johnny sekä The Hounds paria kuukautta aiemmin. He purkittivat 3.2.1964 kappaleen Meidän yhteinen (From Me To You) ja 15.2.1964 Jos käden annat vain (I Want Hold Your Hand). Nämä Sauvo Puhtilan nimimerkillä S.Tuuli suomentamat esitykset ovat kuitenkin painuneet kutakuinkin unholaan, kun taas Kaikki rakkauteni on yhä tänäänkin tunnetuimpia Beatles suomennoksia. Se on julkaistu uudelleen lukemattomilla kokoelmalevyillä.

RCA Victor FAS 910A

Koska bändissä ei ollut soolokitaristia, lainattiin levytykseen kitaristiksi Soundsien Henkka Granö. Ero Soundseista ei siis ollut kovin dramaattinen. Kun Kari Kuuvalla oli omia levytyskiireitä, hän ei ehtinyt tekstittämään levyn molempia biisejä. Niin Jussi sai tehdä ensimmäisen levytetyn sanoituksensa B-puolelle tulleeseen Beatles-kappaleeseen Do You Want To Know A Secret. Näin alkoi siis Jussin melkoisen tuottelias sanoittajan urakin. Tätä singleä voidaankin pitää monessa mielessä merkittävänä.

Singlen etiketissä Kaikki rakkauteni biisin pituudeksi ilmoitetaan 2:50. Todellisuudessa pituus on lähes minuuttia lyhyempi. Eero ja Jussi & The Boys äänittivät uuden version biisistä albumille Numero 1. Sittemmin Kaikki rakkauteni, sekä tämä singleversio että albumiversio, on julkaistu uudelleen lukemattomilla kokoelmalevyillä. CD-formaatissa tämä singleversio julkaistiin ensimmäistä kertaa albumilla Onnenpäivät 4. Salaisuuteni äänitettiin myös uudelleen Numero 1:lle. Se on julkaistu myös muutamilla kokoelmilla, ensimmäinen cd-julkaisu tästä singleversiosta tapahtui Onnenpäivät 3-kokoelmalla.

Kolmannen version Eero ja Jussi levyttivät singlen molemmista biiseistä albumille Laulava Sydän - The Beatles. Alun perin nämä äänitykset tehtiin Yle-TV2:n Laulava Sydän -ohjelmaa varten.

RCA Victor FAS 910B

Kaikki rakkauteni levyttivät suomeksi myös Teijo Joutsela ja Humppaveikot. Heidän versionsa poikkesi melkoisesti Eeron ja Jussin versiosta. Myös Danny levytti Kaikki rakkauteni vuonna 1966 albumilleen Se olla voi toisinkin päin.

Kuuntele singlen biisit Spotifystä:

nuottiviiva