banneri
FL 1212
Philips FL 1212, 1965, Philips Japani 1965
# kappale sävel / sovitus kesto
A Siberia - Rakastan sinua, elämä - Edvard Kolmanovski / V.Salanov 2:24
Muusikot:
The Sounds:
Peter Ekman: basso
Eero Raittinen: rummut
Jussi Raittinen: komppikitara
Kaj Westerlund: soolokitara

Soundsien single Emma / Mandschurian Beat menestyi Japanissa 1964 hienosti. Sitä myytiin yli 200.000 kappaletta. Tämän innostamana Japanissa julkaistiin Soundsien muutkin rautalankalevyt ja sieltä tilattiin Suomesta uusia kappaleita. The Sounds -yhtye oli kuitenkin ehtinyt jo hajota ja niinpä tuottaja Osmo Ruuskanen kokosi studioon joukon entisiä Sounds -muusikoita Eero ja Jussi mukaan lukien. Soolokitariksi värvättiin The Boysien Kajde Westerlund. Tällä kokoonpanolla äänitettiin kaikkiaan 14-16 uutta rautalankalevytystä.

Näin saatiin Japanin markkinoille kokonainen The Sounds LP. Näitä LP -raitoja julkaistiin myös kolmella singlellä (SFL 1027, SFL 1031) ja ainakin yhdellä EP:llä (SFL 3117). Joidenkin tietojen mukaan Japanissa julkaistiin myös kuuden kappaleen EP, jolla on kaksi muutoin julkaisematonta raitaa. Tämän lisäksi Warnerin hyllyillä (toivottavasti) tallella olevilla nauhoilla on 6-8 julkaisematonta biisiä.

Siberia eli Rakastan sinua, elämä julkaistiin kahdella singlellä. Tämä esitys on mono ja kääntöpuolella on Tamara Lundin venäjänkielinen esitys samasta kappaleesta.

Kuuntele single Spotifystä:

nuottiviiva

-->