banneri
Single EMI 9C 006-38246
EMI 9C 006-38246, 7.1976, EMI Finland 4.1977
# kappale sävel & sanat / sovitus kesto
A Shame, Shame, Shame! Ken Hopkins - Ruby Fisher / Kaj Westerlund 2:10
B I'm Walking Antoine Domino - Dave Bartholomew / Kaj Westerlund 2:04
Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu
Jussi Raittinen: laulu
Clyde Kerr: trumpetti
Alvin Thomas: tenorisaksofoni (soolot
Carl Blouin: tenori- ja baritonisaksofoni
Kaj Westerlund: piano
Steve Hughes: kitara
David Barard: basso
Dwight Richard: rummut
Single EMI 9C 006-38246-B

Molemmat singlen kappaleet ovat albumilta Rollin' The Rock ja ne on julkaistu uudelleen masteroituna cd-kokoelmalla Muistan vielä vuonna -76.

Shame, Shame, Shame! -biisin säveltäjäksi singlen etiketissä mainitaan "McCraclin-Geddings". Jimmy McCracklin levytti Shame, Shame, Shame -nimisen biisin 1961 (Art-tone 827) ja tämän singlen etiketissä tekijöiksi on merkitty "McCraclin - Geddins". BMI:n tietokannassa biisin nimeksi on merkitty Shame, Shame ja biisin kirjoittajaksi yksin Jimmy McCracklin. Levyetikettiin toiseksi tekijäksi merkitty "Geddins" tai Jussin levyllä "Geddings" oli Art-tone levymerkin omistaja Robert "Bob" Geddins. Tuon ajan ikävän tavan mukaan monet levypomot, kuten myös Geddins, omivat biisien tekijänoikeuksia omiin nimiinsä.

Single EMI 9C 006-38246-A

Jussi ei kuitenkaan levyttänyt tätä McCracklin biisiä, vaan Ken Hopkinsin ja Ruby Fisherin kirjoittaman biisin, jonka ensimmäisenä levytti Smiley Lewis 1957 (Imperial X5418). Shame, Shame, Shame -nimisiä biisejä on ainakin parikymmentä, mikä lienee osaltaan syynä virheeseen. ASCAP:n tietokannassa Hopkinsin ja Fisherin biisi on nimellä Shame, Shame, Shame!. Kun kuuntelee biisiä, huomaa kyllä huutomerkin kuuluvan asiaan. Jussin levyn kansiteksteissä hieman nimikin on siis hieman virheellinen (huutomerkki puuttuu). Jussin ohella Aerosmith on levyttänyt tämän biisin ja heidän Honkin' On Bobo -albuminsa kansiteksteissä säveltäjiksi mainitaan Hopkins ja Fisher.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:

nuottiviiva