banneri
singlen kansikuva
Scandia KS 909, 1973, Scandia-Musiikki 1973
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Sampomies - Jambalaya - Hank Williams / Risto Tukiainen / Kaj Westerlund 3:10
B Krokotiilirock - Crocodile Rock - Elton John / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund 3:33
Muusikot:
Jussi & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu, basso
Kaj Westerlund: piano
Antero Jakoila: kitara
Aimo Hakala: rummut
sekä Roy Rabb: steel-kitara (A)
single KS 909

Sampomies on tehty Oy W.Rosenlew Ab:n leikkuupuimuritehtaan vihkiäisiin 30.10.1973. Levyllä lauletaan siis "Sampo" -leikkuupuimurista, jonka kuva on myös levykannessa. Tämän levyn kustantaja oli SOK-osuuskaupat. Levy on julkaistu kuvakansilla, jonka takapuolella on Sampomies -kappaleen sanat sekä piirroskuva Jussista. Itse levyetiketti on normaali Scandian singlen etiketti. Singlestä otettiin parin tuhannen kappaleen painos ja sitä jaettiin SOK:n maatalouskonekaupan asiakkalle.

Sampomies on julkaistu myöhemmin The Boys kokoelmalla Suomi-Rockin korkeakoulu ja Eero ja Jussi -kokoelmalla Täydet 100.

Krokotiili rock on albumilta Mä tahdon rokata (SLP 589). Se on julkaistu myös kokoelma-albumeilla Huipulla 4, 20 Suosikkia ‎– Metsämökin Tonttu, Muistojen 70-luku - 1973, 20 Suosikkia, 70-luku, Muistojen 70-luku - 1973 - Pop 1 - Teryleeniä ja Suomilegendat - suomirokkia. Jussi kirjoitti laulun suomenkielisen tekstin alun perin Muska Babitzinille, joka levytti sen Love Recordsille ja sai siitä hitin.

single KS 909

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:

singlen takakansi
nuottiviiva

-->