banneri
Beatmakers: Beatmakers
CD: BEATCD 897, Beatmakers 1997
Tuottaja: Beatmakers
Äänitys ja miksaus: Juha Takanen, Juha Takasen kotistudio 1997
Masterointi: DER Digital Editing Room
Beatmakers
# kappale sävel / sanat / sovitus kesto
1 Siihen suostu en - Ain´t That Lonely Yet - Kostas / Jorma Kääriäinen / Beatmakers, Jussi Raittinen 2:55
Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu
Juha Heinonen: kitara
Jori Venemies: basso
Juha Salli: kitara, laulu
Paavo Gröhn: laulu, rummut

Jussi on mukana yhdellä biisillä tällä Beatmakers yhtyeen viiden kappaleen omakustanne mini-CD:llä. Jussi avustaa Jorma Kääriäisen bändille sanoittaman vanhan Dwight Yoakam-biisin Ain´t That Lonely Yet sovituksessa sekä lauluosuuksissa. Tämä Kostasin kirjoittama biisi on alun perin julkaistu Yoakamin This Time (Reprise, 9452412) albumilla.

Jussin lisäksi CD:llä Beatmakerseja avustaa myös Cay Karlsson omalla biisillään Tytöt. Levyn äänittäjänä toimi ex-Agents ja nykyinen Paavo ja Zephyr rumpali Juha Takanen. Hän laulaa myös taustoja ja soittaa perkussioita osalla biiseistä. Äänitykset tehtiin Takasen kotistudiolla kesällä 1997. Levyn muut biisit ovat Kuin yö -Unchained Melody-, Tytöt -Girls-, Sull' oli onnee -You Got Lucky- ja Jäätä sulla sydän on -Heartless Girl Like Yoy-. Kaikkiaan CD on omakustannelevyksi varsin kelvollinen esitys. Kyseinen Rauli Somerjoen muistolle omistettu CD jäi tuon kokoonpanon ainoaksi julkaisuksi.

Yhtyeen kokoonpano on vaihtunut moneen kertaan ja se on tehnyt eri kokoonpannoilla useita levyjä. Tarkemmat tiedot yhtyeen historiasta ja levytyksistä löydät Wikipediasta.