banneri
Eri esittäjiä: Kumijalka
CD: LE6, Lapsen etu r.y. 1996
Tuottaja: Esa Orre
Äänitys ja miksaus: Esa Orre, Egostripstudio, Lempäälä, kevät 1996
Kumijalka
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
2 Blues on viilin Esa Orre / Jarmo Jokinen / Esa Orre 2:17
3 Kaurapuuro-blues Jussi Raittinen / Jarmo Jokinen / Jussi Raittinen 2:21
Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu
Esa Orre: kitarat (2)
Juha Järvinen, rummut, lyämäsoittimet ja basso (2)
Jarkka Rissanen: dobro (3)

Lasten etu r.y julkaisi tämän levyn hyväntekeväisyystarkoituksessa vuonna 1996. Blues on viilin kappaleen Jussi esittää Esa Orren ja Juha Järvisen säestyksellä ja Kaurapuuro-bluesilla Jussia säestää Jarkka Rissanen bobrolla. Muina esiintyjinä levyllä ovat Mari Rantasila, Mikko Perkoila, Anu Salminen, Susanna Haavisto, Kari Vuoristo ja Jussi Kiiveri.

"Lauloin itseäni Gibsonilla säestäen puhelimssa Esalle demon, jonka hän äänitti yhdelle raidalle. Kun kuuntelimme studiossa demoa ja samalla siinä treenasimme, niin sain idean. Jarkan ja minun (Adamas) kitarat olivat demon kanssa aivan vieressä, ja niinpä kappaleen ensimmäinen säkeistö on suoraan siitä. Sitten miksautuu kuuluville varsinainen Jarkan kanssa äänitetty otto. Homma toimi hyvin ja lopuksi töräyttelin hieman kazoota sekaan!", muistelee Jussi "Kaurapuuro-bluesin" syntyä.

Albumin äänitykset on tehty Esa Orren Lempäälässä tuolloin olleen kodin yhteyteen rakennetussa studiossa. Orre oli ostanut talon Mika Sundqvistilta, jolla oli talossa kuuluisa MSL-studio.

Katso äänitteen tiedot Discogs-tietokannasta tai Fono-tietokannasta

Blues on viilin ja Kaurapuuro blues on julkaistu uudelleen vuonna 2009 Jarmo Jokisen sanoittamia lauluja sisältävällä kokoelmalla Aamupuurosta iltalauluun (Rainmaker Music SLSCD 50253).

Aamupuurosta iltalauluun