Jussi & The Boys: Yhtä onnellinen / Jokseenkin hyvin vaatimaton mies

Onnellinen ja vaatimaton

Jussi Raittinen saavuttaa syyskuussa kunnioitettavan 75-vuoden iän, siitä lähes 60-vuotta on mennyt musiikkia tehden! Juhlan kunniaksi on tulossa uusi albumi, Unioinkatu 45 julkaistaan 24.8. Turenki Records julkaisi singlenä pari albumin biisiä, jotka edustavat Jussi & The Boysin sekä kantri- että rock'n'roll-ilmettä. Julkaisu on nykyisen The Boys kokoonpanon ensimmäinen.

Tuotteliaan biisinikkarin, Esa Elorannan kynästä on kovasti Glen Campbellin tuotannon mieleen tuova Melkein onnellinen, kaunis kantriballadi. Haaviston Olli ja jousiryhmä tuovat lisäilmettä biisiin. Tuomas Metsberg on hyvä vahvistus bändille. Unioninkatu 45:stä on selvästi tulossa edellisä Boys-albumeita moni-ilmeisempi.

Toisen biisin tekijöinä ovat entinen Boys-muusikko Vesa Anttila ja Turenki Recordsin pomomies Topi Salmi. Jokseenkin hyvin vaatimaton mies on The Boys -perinteen mukainen rokkiralli. Samalla biisissä, on selvästi omaelämänkerrallisia sävyjä, eli biisi on selvästi tehty Jussille. "Kerran vielä tullaan me ylpeänä studioon", laulaa Jussi.

Pitkän uran tilitystä on kuultavissa myös Elorannan kirjoittamassa biisissä. Ei kai Unioninkatu 45 kuitenkaan Jussi & The Boys'n testamentiksi jää? Voisi ainakin kuvitella, että sinkun biiseistä tulee keikkasetin vakiokalustoa ja keikkoja bändillä näyttää riittävän. Lokakuussa on sitten vuorossa juhlakonsertti.

Lue ennakkotiedot Unioninkatu 45-albumista täältä.

Jussi & The Boys: Yhtä onnellinen

Rami 26.6.2018

Levyn tiedot

Jussi & The Boys: Yhtä onnellinen / Jokseenkin hyvin vaatimaton mies
Turenki Records 13.6.2018
Tuottaja: Tuomas Metsberg ja Janne Haavisto
Äänitys: Risto Hemmi, Finnvox-studio, 1/2018 ja Tuomas Metsberg, "Union Avenue 45", 2/2018 (lauluosuudet)
Miksaus: Janne Haavisto
Masterointi: Henri Nuorivaara, Z-Trading
A&R: Topi Salmi

Katso levyn tiedot Jussi Raittisen diskografiasta

Kansikuva: Yhtä onnellinen / Jokseenkin hyvin vaatimaton mies

-->