banneri
Eri esittäjiä: Kevään säveliä
LP: LJLP 1060, Polarvox 1986
MC: LJMK 1060, Polarvox 1986 Digital: Warner Music Finland 14.6.2013
Tuottaja: ?
Äänitys: ?
Kevään säveliä
# kappale sävel / sanat / sovitus kesto
B3 Hiekkaan valkeaan Pepe Willberg / Kirsti Willberg / Pepe Willberg 3:00
Muusikot:
Pepe Willberg: laulu

Polarvoxin julkaisema albumi sisältää ilmeisestikin MTV:n Kevään Sävel -kilpailuun 1986 osallistuneita lauluja. Muita artisteja levyllä ovat mm. Rauli "Badding" Somerjoki, Claudia ja Bianca Morales.

Kun MTV oli jo vuosia järjestänyt suuria katsojalukuja ja mainostuloja kerännyttä Syksyn Sävel -kilpailua, päätettiin yrittää potin tuplaamista järjestämällä vastaava kilpailu myös keväällä. Ilmeisesti tulos ei kuitenkaan ollut kovin hyvä, koska ajatuksesta luovuttiin pian, kilpailu järjestettiin vuosina 1984-86. Ensimmäisen kilpailun voitti Robson Tapes yhtye johtajansa Frank Robsonin biisillä I Painted A Picture.

Albumin tunnetuimmat kappaleet ovat Claudian esittämä Korallia ja Rauli Badding Somerjoen Suon kulkija. Edellä mainittujen lisäksi levyllä laulavat Ulla Tapaninen, Bianca Morales, Keijo Minerva, Leena Pirhonen, Yuri Antonov, Marie Liz, Leena Vanamo ja Arkatavara.

Hiekkaan valkeaan on julkaistu myös kokoelmakasetilla Napakympit (JP-Musiikki, Play MC 2100) ilmeisesti samana vuonna eli 1986, sekä Rocket Recordsin 2017 julkaisemalla digitaalisella kokoelmalla Särkynytsydän & Palavarakkaus - 50 laulua rakkaudesta.

Kuuntele Hiekkaan valkeaan Spotifystä:


-->