banneri
Kuu
Polarvox PRS 134 1980, Polarvox 1980
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Lauantaiyö Jokke Seppälä / Lauri Sipilä / Jokke Seppälä - Pepe Willberg - Lazlo Varga 2:35
B Kuu Pepe Willberg / Kalle Fält / Pepe Willberg 2:35

Tuottaja Lauri Sipilä, äänitys Finnvox-studio, syksy 1980

Muusikot:
Pepe Willberg: laulu, kitara, syntetisaattorin ohjelmointi, taustalaulu
Jokke Seppälä: kitara, taustalaulu
Laszlo Varga: basso (A), taustalaulu
Jari Loisa: basso (B)
Matti Junttila: rummut ja taustalaulu (A)
Silvo Korhonen: rummut (B)

Pepe osallistui laulullaan Kuu Syksyn Sävel 1980 kilpailuun. Singlen A-puolen kappaleena on Jokke Seppälän esittämä, hänen oma sävellyksensä Lauantaiyö, jolla Seppälä osallistui myös Syksyn Sävel 1980 kilpailuun. Pepe on yhtenä sovittajana ja muusikkona mukana myös a-puolella.

Syksyn Sävel -kisan voitti Mikko Alatalo laulullaan Rikoo on riskillä ruma. Seppälä sijoittui kuudenneksi ja Pepe oli yhdeksäs. Kaikki loppulkilpailussa kuullut kappaleet, siis myös molemmat tämän singlen laulut, sisältyvät kokoelma-albumille Syksyn Sävelet 80 (Scandia SLP 918).

Lauantaiyö

Molemmat tämän singlen laulut sisältyivät myöhemmin samana vuonna ilmestyneelle Jakke Seppälän Move On -albumille. Tosin biisit olivat saaneet englanninkieliset nimet Saturday Night ja Together At Last. Viimeksi mainittu kuultiin albumilla instrumentaalina.

Jokke Seppälä osallistui Syksyn säveleen seuraavanakin vuonna laululaan Lennät eiliseen Tuo biisi julkaistiin singlellä (Polarvox RPS 141) kääntöpuolellaan Niin kai se käy. Pepe ei ymmärtääkseni ollut mukana noiden biisien levytyksessä, kuten ei myöhemmilläkään Seppälän levyillä.

Kuuntele single Spotifystä:

Kuuntele katso Pepen esitys Syksyn sävelessä:

nuottiviiva

-->