banneri
Jussi Saksa: Muistot
CD: Musiikkiympyrä MY-340031, EAN 6420114002020, Musiikkiympyrä 2015
Tuottaja: Mikko Herranen
Äänittäjä: ?
Kansi: EfratiDesign.fi
Muistot
# kappale sävel / sanat / sovitus kesto
3 Muistot Jussi Saksa / Jussi Saksa / Mikko Herranen 3:38
Muusikot:
Pepe Willberg: laulu
Mikko Herranen: rummut, basso, koskettimet
Kimmo Nissinen: kitara
Mikko Mäkinen: baritonisaksofoni
Johanna Herranen: taustalaulu
Mari Mutanen: taustalaulu

Metropolia ammattikorkeassa tuottajaksi opiskellut Mikko Herranen on valinnut Jussi Saksan antamien 50 biisin joukosta tämän albumin yksitoista kappaletta. Kappaleet ovat 40 vuoden ajalta. Saksa on säveltänyt sekä sanoittanut lähes kaikki levyn kappaleet, levyn sovituksista valtaosa on Mikko Herrasen.

Saksa on kirjoittanut lauluja useille tunnetuille artisteille, kuten Jari Sillanpää, Markku Aro, Kati Fors, Jukka Hallikainen ja Markus Allan, mutta todella paljon on jäänyt käyttämätöntäkin materiaalia.

Vuosien varrella Jussi Saksa on esiintynyt varsin monenlaisissa kokoonpanoissa ja säestänyt lukuisia tunnettuja artisteja. Ensimmäisiä kokoonpanoja oli Saksa Brothers, Finnair Pilots´ Big Bandin kapellimestarina Saksa toimi vuosina 2002-2012 ja Pop & Jazz Konservatorion apulaisrehtorina 1987-2016.

Tällä levyllä laulavat Pepen lisäksi Virve Rosti, Anna Hanski, Sami Saari, Anne Björklund, Väinö Wallenius, Kimmo Härmä, Leevi Priha, Mikko Herranen ja Jussi Saksa itse. Levyn laulut kuultiin ainakin pääosin livenä 22.9.2016 Helsingin Malmitalossa järjestetyssä konsertissa.

Kuuntele albumi Spotifystä:

Katso albumin tiedot Discogs-tietokannasta


-->