banner
Rokaten tieni meen

Uusimmalla Jussi & The Boys -albumilla Rokaten tieni meen Jussi bändeineen osoittaa jälleen monipuolisuutensa. Levyltä löytyy niin rock´n´rollia, kantria kuin balladejakin, osin tuttuja, osin uusia lauluja. Albumilla on mukana nykyisten Boys-muusikoiden - Jari ja Tuomas Metsberg (kitarat), Rudy Ryynänen (rummut), Lasse Sirkko (basso) – lisäksi iso joukko entisiä Boys-yhtyeen jäseniä, sekä monia nuorempia, lahjakkaita muusikoita. Albumin nimikappale Rokaten tieni meen (Rockin’ My Life Away) lienee kunnianosoitus viime vuoden lopulla kuolleelle Jerry Lee Lewisille. Tyylikkään levyn on tuottanut tuorein Boys-muusikko Tuomas Metsberg.

Jussi Raittinen on jo pitkällä muusikon urallaan jättänyt merkittävän jäljen kevyen musiikin historiaan. Hyvin voi sanoa Jussin olevan suomalaisen rockin ja kantrin peruskalliota. Jussi on eniten levyttäneitä suomalaisia artisteja. Hänen diskografiastaan löydät jo yli 600 levytettyä kappaletta. Vaikka kantri, rock´n´roll ja rhythm & blues ovat niitä omimpia musiikillisia alueita Jussille, on hän levyttänyt musiikkia hämmästyttävän laaja-alaisesti. Myös bluesia, jazzia, lastenlauluja jopa tangoa, humppaa ja muuta iskelmää löytyy Jussin levytyksistä. 60 ja 70-lukujen vaihteessa Jussin toimi myös studiomuusikkona, pääosin komppikitaristina.

Kaupallisesti menestyneimpiä jaksoja olivat Eero ja Jussi & The Boys -levytykset 60-luvun puolivälissä ja 70-luvun Jussi & The Boys levyt Mä tahdon rokata ja Pojat asialla sekä Syksyn sävel -kilpailun voiton tuonut Metsämökin tonttu.

70-luvulla Jussi oli myös mukana monilla Scandia-levy-yhtiön julkaisemilla teemalevyillä, joista osa menestyi myös erittäin hyvin, mm. kaksi työväen lauluja sisältänyttä albumia sekä albumit Talonpoikaisarmeijan lauluja, Merimiesten lauluja ja Jätkän lauluja. Jussi on esiintynyt paljon myös lapsille ja levyttänyt kaksi albumillista lastenlauluja ja ollut mukana useammallakin muulla lapsille suunnatulla levyllä.

Jussi Raittinen

kuva Petri Inkinen.

Jussia voi hyvällä syyllä pitää miehenä, joka toi kantrimusiikin Suomeen, tai ainakin teki sen tunnetuksi. Jussi oli mukana tekemässä Suomen ensimmäisen kantriksi selvästi tunnistettavia levytyksiä. Iskelmällisiä kantrisovituksia oli toki kuultu ennenkin, mutta ensimmäinen varsinainen kantrialbumi, nimeltään yksinkertaisesti Kantri, tehtiin Jussin ansiosta ja hänen tuottamanaan vuonna 1971. Jussi lanseerasi myös "kantri"-suomennoksen amerikkalaisen "countryn" tilalle. Vuosia pyörineellä Kantrikotvanen -radio-ohjelmallaan Jussi teki Kantria tunnetuksi 70-luvun alussa. Noihin aikoihin Boys-yhtyeellä oli sivukokoonpano, Country Boys, jonka solistina Jussi esitti kantriohjelmistoa.

DDT Jazzbandin kanssa Jussi konsertoi ja levytti myös 70-luvulla vahoja blues- ja jazz-klassikoita. Noilta levyiltä löytyvät mm. upeat tulkinnat lauluista Bill Bailey Won't You Please Come Home, Do You Know What It Means To Miss New Orleans ja Nobody Knows You When You're Down And Out. Jussilta ja DDT:ltä on myös yksi hulvaton livetaltiointi. 2000-luvulla Jussin ja DDT:n yhteistyö aktivoitui uudelleen.

Jussi on kunnostautunut myös sanoittajana, etupäässä kääntäen ulkomaisia lauluja suomeksi. Ensimmäisen tekstinsä hän kirjoitti jo vuonna 1964, kääntämällä Beatles-biisin Do You Want To Know a Secret ensimmäiselle Eero ja Jussi & The Boys -singlelle. Omille levyilleen Jussi on tehnyt hienoja suomalaiseen ympäristöön istuvia tekstejä. Erittäin onnistunut ja muidenkin paljon laulama on esimerkiksi Valtatie 66, johon Jussi kirjoitti myöhemmin uuden tekstin, kun "TVH" lopulta otti onkeensa alkuperäisen teksti kehotuksen "tehkää uus valtie 66". Hienoa rock'n'roll-lyriikaa on myös Summertime blues -suomennos Kesäduuni blues.

Upeita käännöksiä on syntynyt myös moniin kantribiiseihin, kuten Gentle On My Mind / Takaa ajatusten virran, I May Never Get To Heaven / Hetken viivyit lähelläin tai Old Rock'n Roller / Vanha rokkistara. Viime mainittua onkin ihan ansaitusti sanottu yhdeksi upeimmista suomalaisista kantrikäännöksistä. Jussin tekstejään ovat levyttäneet monet eturivin artistit ja bändit mm. Agents, Carola, Danny, Kirka, Pate Mustajärvi, Eero Raittinen, Seija Simola, Badding Somerjoki, Topi Sorsakoski, Reijo Taipale, Kari Tapio ja Topmost.

Säveltäjänä Jussi on ollut kriittisempi, mutta hienona esimerkkinä niistäkin voi mainita mm. USA:ssa äänitetyltä Nashville -albumilta löytävä Sunnuntailapsi tai Rockin 50 -albumin Taivaaseen tai Mr. blues.

Sananmuunnokset ovat yksi Jussin rakas harrastus. Toki niitä on pitänyt taltioida myös levylle. Kulttimaineeseen on noussut Levynhävittäjät-yhtyeen albumi Lokki kivellä, jolla Jussi esittää sananmuunnoksiin perustuvia lauluja salanimellä Kullervo Pellinen. Sananmuunnoksiin Jussi palasi myös 2000-luvulla cd-singlellä Pimu-Illun tarinat ja sananmuunnoksia Jussilta voi monesti kuulla keikoillakin.

Levytysmatkat USA:ssa

Jussi oli ensimmäisiä suomalaismuusikoita, jotka ovat levyttäneet myös USA:ssa, levyttäen siellä reilut kaksi albumillista musiikkia. Ensimmäisen USA:han suuntautuneen levytysmatkansa Jussi teki elo-syyskuussa 1975. Memphisissä äänityksiä tehtiin silloin rockabillyveteraani Charlie Feathersin kanssa Glo-Lite studiolla. Pääasiallinen kohde tällä ensimmäisellä matkalla oli Marshall Sehornin ja Allen Toussaintin Sea-Saint studio New Orleansissa.

Monument studion rappusilla

Nashvillessä, Monument studion rappusilla, alarivissä istumassa vasemmalta alkaen: D.J. Fontana, Bob Moore, Reggie Young, Ray Edenton; ylärivissä seisomassa vasemmalta: Jussi Raittinen, Weldon Myrick, Buddy Spicher, Kajde Westerlund ja Scotty Moore (Kajden takaa näkyy tuntemattoman henkilän pää), kuva Henrik Schütt.

Heinäkuussa 1976 Jussi ja hänen luottomuusikkonsa Kajde Westerlund suuntasivat uudelleen Amerikkaan. Toisen matkan ensimmäinen levytyssessio pidettiin tutulla New Orleansissa Sea-Saint Studiolla, jossa äänitettiin Fats Dominon vanhoja r&b / rock'n roll-klassikkoja Rollin' The Rock -albumille. Nashvillessa äänitettiin Scotty Mooren studiolla Nashville-albumin biisit peräti yhdentoista Elviksenkin levyllä soittaneen muusikon osallistuessa levytyssessioon. Lopuksi matkattiin länsirannikolle Ronny Weiserin studiolle äänittämään Rollin' The Rock -levyn b-puolen rockabillybiisit.

"Kyllähän ne uran kohokohtia oli, ilman muuta", arvio Jussi myöhemmin näitä levytysmatkoja. Levytysten ohella Jussi pääsi kuulemaan monia konsertteja ja muita keikkoja ja tapasi niiden yhteydessä lukemattoman määrän hienoja artisteja. Spontaaneja esiintymisiäkin reissulle mahtui monessa paikassa. Niistä mieleenpainuvin oli Jussille jamit Nashvillen Exit Inn -klubilla. Samoissa jameissa lauloivat myös Steve Young ja Guy Clark. Upea kokemus oli myös koko New Orleansin musiikkielämä. Siellä tavattiin monia loistavia muusikoita, joista suurimman vaikutuksen teki uskomaton pianisti James Booker, muistelee Jussi.

Rock'n'Rollista kaikki lähti

Jussin musiikillinen herätys tapahtui 50-luvun lopulla Bill Haleyn ja Elviksen rock'n'roll -hittien myötä ja elokuvien myötä. Jouluna 1958 Jussi ja veljensä Eero saivat lahjaksi mikrolevysoittimen ja Elviksen Jailhouse Rock -EP:n. Samana syksynä Jussi oli jo saanut rippilahjaksi kitaran. Olavi Virran levykaupasta hankittiin lisää levyjä.

Jailhouse Rock EP

Jussi harjoitteli ahkerasti kitaran soittoa ja yhdessä veljekset Eero ja Jussi alkoivat laulaa vuoden 1960 alkupuolella. Pian he huomasivat lehdestä Musiikki-Fazerin ilmoituksen koelaulusta. 3.4.1960 veljekset osallistuivatkin yhdessä koelauluun Toivo Kärjen ja Reino Helismaan edessä. Koelaulu poiki heti keikkatarjouksen ja ensimmäisille keikoille suunnattiin Vapun seutuna Tampereelle.

Heinäkuussa tuli Fazerilta pyyntö saapua levystudioon, jonne veljekset saapuivat hiukan arkaillen 24.7.1960. Ensimmäinen single Banjo Boy oli jo pieni menestys. Toinenkin single tehtiin kahdestaan, mutta sitten rautalankabuumi vei veljekset ensin The Esquiresin riveihin ja sitten The Sounds -yhtyeeseen. Syntyi taas useita levytyksiä ja runsaasti koulunkäyntiä häiritseviä keikkoja. Keväällä 1964 Eero ja Jussi olivat kypsiä perustamaan oman bändinsä, syntyi legendaarinen Eero ja Jussi & The Boys. Bändin ensimmäiset levytykset Kaikki rakkauteni ja Kaunis nainen olivat aikansa suosikkeja. Bändi pääsi ensimmäisenä suomalaisena rock-bändinä tekemään myös LP-levyn vuonna 1965, jolle taltioitiin ensimmäisiä suomalaisbändi rhythm & blues -tulkintoa väkeviä tulkintoja esimerkisi So Glad You're Mine Route 66 ja Stormy Monday Blues.

60-luvun lopulla veljesten tiet erkanivat ja Jussi jatkoi yksinään The Boys-yhtyeen ja sen Country Boys muunnelman kanssa. Toisena bändinä 60-70-lukujen taitteessa Jussin yhdessä legendaarisen turkulaiskitaristi Tommie Mansfieldin kanssa perustuma Tommie Mansfield Group. Tämä kokoonpano muotoutui, kun kaikki silloiset Boys-muusikot eivät halunneet esiintyä omalaatuisen Mansfieldin kanssa. Tämän bändin kokoonpano vaihteli hiukan tilaisuuden mukaan, mutta yhdellä kokoonpanolla bändi tallensin yhden albumillisen verran musiikkia.

Edelleen monenlaisia keikkoja

Rokkivaariksikin kutsuttu, 15.9.1943 syntynyt, muusikkolegenda kiertää yhä maata vuonna 1964 aloittaneen ja monia soittajia kouluttaneen, suomirockin korkeakouluksi sanotun The Boys -yhtyeen kanssa. Monipuolisena laulajana ja muusikkona Jussia voidaan silloin tällöin kuulla isompien kokoonpanojen, kuten DDT Jazzbandin, Polaris Celebration Bandin ja Barbeque Jazzbandin solistina. Jussi on esiintynyt myös Huojuvan ladon, The Telstarsin, Cellophane Flowersin, The Urban Crow, Varjokuvan kanssa ja edelleenkin häntä voidaan nähdä ja kuulla moninaisten kokoonpanojen kanssa erilaisilla keikoilla.

80- ja 90-luvun Eero ja Jussi esiintyivät yhdessä Boys-yhtyeensä solisteina ja tekivät useita yhteisiä levytyksiä. Samalla molemmat esiintyivät tahoillaan myös soolokeikoilla ja erilaisten muiden kokoonpanojen kanssa. Boys on tehnyt kaksi yhteistä kiertuetta Agentsien kanssa. Ensimmäinen kiertue tehtiin 1989 Topi Sorsakosken ja Agensien kanssa ja toinen 2004 Agensien ja Jorma Kääriäisen kanssa. Tuolloin tehtiin myös yhteinen levy Pop Show. Yhteisiä keikkoja on ollut toki noiden kiertueiden lisäksi muulloinkin. Jussi on myös vieraillut Agentsien solistina ja Esa Pulliainen kitaristina Boysien keikoilla.

Jussi & The Boys

Jussi & The Boys nykyisessä kokoonpanossaan: Jari Metsberg (kitara, laulu), Lasse Sirkko (basso), Jussi Raittinen, (laulu, kitara), Eero "Rudy" Ryynänen (rummut, laulu), Tuomas Metsberg (laulu, kitara). kuva: Petri Inkinen

Nykyinen Jussi & The Boys-yhtye alkoi muotoutua vuonna 1999, kun Vesa Anttila siirtyi Nylon Beatiin ja Eero Raittinen soolouralle. Tilalle tulivat kitaristi Jari Metsberg (Boys no 34) ja rumpali Rydy Ryynänen (Boys no 35). Erittäin pitkään bändissä soittaneen Eero Luparin lopettaessa ammattimuusikon uransa alkuvuodesta 2015 tuli hänen tilalleen kitaristiksi Jarin poika Tuomas Metsberg (36). Jussin keskittyessä enemmän laulamiseen astui basistin tontille loppuvuodesta 2021 bändin levyillä ja keikoillakin jo aiemmin vieraillut Lasse Sirkko (37).

Jari Metsberg soitti 70-luvulla Karmassa, sittemmin mm. Freud Marx Engels & Jungissa ja Jiri Nikkisen Beatles-tribuuttikokoonpanoissa. Rudy Ryynänen on taas vaikuttanut rautalankayhtye The Quietsissa sekä Jussi Sydänmäen Trinityssä ja The Needlesissä. Tuomaksen aiempia bändejä ovat mm. Vesa Snygg sekä Satelliitti-yhtye, RoutSoup, Uncle John Band. Tuomas soittaa myös huippuluokan suomalaista kantria soittavassa Luxury Linerissa, jossa soittavat myös Jari ja Lasse. Lassenkin bändihistoria on pitkä ja Boysin ohella hän soittaa edelleen mm. bändeissä Whistle Bait, Saimaa, Screaming Jay & The Bones, Johnny BD & The Gasoline Guys sekä The Roody Toot Toot Band.

Jussi Raittinen ja Tapsa Kojo

Trubaduurikeikat Jussi on jo jättänyt mutta duokeikoilla Jussia voi nähdä ja kuulla monipuolisen muusikon, Tapsa Kojon kanssa. Tapsa soittaa haitaria ja muita kosketinsoittimia sekä laulaa. Tapsa on myös pitkän linjan muusikko, joka on soittanut monenlaisissa kokoonpanoissa monilla levyillä. Tapsaa olet voinut kuulla ainakin seuraavin bändien keikoilla tai levyillä: Kevyet Mullat, Dortmunder, Huojuva Lato, Veli-Matti Järvenpään bändi.

Edunvalvontaa ja vaikuttamista

Jussi on myös tehnyt merkittävää pioneerityötä monissa musiikkialan järjestöissä. Hän oli Popmuusikot ry:n (sittemmin Rockmuusikot ry ja nykyään Freelancemuusikot ry) perustajajäseniä ja yhdistyksen pitkäaikainen sihteeri ja puheenjohtaja. Jussi on ollut neuvottelemassa muusikoiden työehdoista ja toiminut luottamusmiehenä.

Jussi oli myös perustamassa Helsingin elävän musiikin yhdistystä eli Elmua ja toimi pitkään sen hallituksessa. Jussi on toiminut pitkään Suomen Jazz & Populaarimusiikin Arkiston kannatusyhdistyksessä. Jussi on palkittu monin tavoin musiikin hyväksi tekemästään työstä. Tasavallan presidentti myönsi Jussille Pro Finlandia mitalin vuonna 2006. Lisäksi Jussi on saanut mm. Muusikkojen Liiton kultaisen ansiomerkin, musiikkiteollisuuden Industry Awards -erikoispalkinnon, Suomen ääni- ja kuvatallennetuottajat ry:n jakaman Erikois-Emman, Elvis ry:n (nykyisin Suomen Musiikintekijät) myöstämän Prix Elvis -kunniamaininnan. Opetusministeriö myönsi Jussille vuonna 2004 valtion taiteilijaeläkkeen tunnustukseksi hänen ansiokkaasta toiminnastaan luovana ja esittävänä taiteilijana.

Rock SM -82

Pop-/rock-yhtyeiden SM-kisoja Jussi oli järjestämässä alusta alkaen eli vuodesta 1970 aina vuoteen 1981 saakka ja senkin jälkeen vielä muutaman vuoden tuomaristossa tai juontajana.

Katso Jussin / Jussi & The Boysin YouTube-videoita

Jussi Raittinen - suomirockin elävä tietosanakirja:

Jussi Raittinen - Nashville - Tennessee:

Jussi & The Boys - Soittajan Vaimo:

Agents & Jussi Raittinen - Kesäduuni blues:

Jussi Raittinen & Boys: Mä oon rock-kuningas

Jussi & Country Boys: Syöpäsairaala:

Jussi & The Boys - Metsämökin tonttu:

Jussi Ylen Elävässä arkistossa

Muita linkkejä

Rokaten tieni meen -albumi ilmestyy 15.9.2023
Rokaten tieni meen

Jussi & The Boys -albumi Rokaten tieni meen julkaistaan Jussi Raittisen 80-vuotissyntymäpäivänä 15.9.2023. Albumi äänitettiin tammikuussa Finnvoxin studiolla. Albumilla on mukana nykyisten Boys-muusikoiden - Jari ja Tuomas Metsberg (kitarat), Rudy Ryynänen (rummut), Lasse Sirkko (basso) – lisäksi iso joukko entisiä Boys-yhtyeen jäseniä.

Tuomas Metsbergin tuottamalla, Risto Hemmin äänittämällä ja Janne Haaviston miksaamalla levyllä kuullaan monipuolinen kattaus osin tuttuja ja osin uusia biisejä. Albumin nimikappale Rokaten tieni meen (Rockin’ My Life Away) lienee kunnianosoitus viime vuoden lopulla kuolleelle Jerry Lee Lewisille.

Lue lisää

Rokaten tieni meen -konsertti Kulttuuritalolla 15.9. ja Hämeenlinnassa 23.9.

Rokaten tieni meen -konsertissa juhlitaan Jussi Raittisen 80- ja The Boys-yhtyeen 60-vuotista taivalta Helsingin Kulttuuritalolla 15.9.2023 ja. Hämeenlinnassa 23.9.

Lue lisää

The Boys - Pojat asialla 58 vuotta!

Suomen pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut rockyhtye The Boys perustettiin keväällä 1964. 58-vuotis synttäreitään bändi viettää vappuaattona 30.4. Storyvillessa. Luvassa on vappuaaton tunnelmaan sopivaa menomusaa.

Bändi on myös valmistelemassa uutta albumia, levyllä soittaa nykyisen kokoonpanon lisäksi yhtyeen aiempia jäseniä. Vielä nimeämätön albumi julkaistaan ensi vuoden syyskuuussa Kulttuuritalolla pidettävässä Jussi Raittisen 80-vuotisjuhlakonsertissa.

Lue lisää

Aimo "Aikka" Hakala on kuollut

Pitkäaikainen Boys-rumpali Aimo "Aikka" Hakalan on kuollut 75-vuotiaana sairauden uuvuttamana. Aikka aloitti Boyseissa syksyllä 1967.

Sitä ennen hän oli soittanut The Advengers, The Esquires ja Beat Stones -yhtyeissä. Viimeksi mainitusta bändistä Jussi Raittinen värväsi Aikan Boysiin. Ensimmäinen jakso Boysin riveissä kesti vuoden päivät. Uudelleen Aikka miehitti Boysin rumpupallin kesällä 1971 ja soitti Boyseissa sitten 80-luvun alkuun saakka.

Lue lisää

Uusi kokoelma Mun rock and roll blues

Svart Records on julkaissut uuden kokoelma-albumin Jussi & The Boys -yhtyeen tuotannosta 1976-1980. LP- ja CD-formaateissa julkaistu Mun rock and roll blues kokoelma sisältää 28 aiemmin Mennään melomaan, Lapsilta kielletty sekä Hämeentie 38 albumeilla julkaistua laulua.

Mun rock and roll blues

Lue lisää

Tulossa Eero ja Jussi & The Boys cd-boxi!
Svart Records julkaisee 24.1.2020 cd-boxin, joka kattaa Eero ja Jussi & The Boys -yhtyeen koko 60-luvulla levytetyn tuotannon. Kolmen cd-levyn boxi kattaa yhtyeen albumit Numero 1 ja Numero 2 sekä kaikki 60-luvun The Boys-singlet. Numero 1 & Numero 2 & Singlet 1964-1969

Lue lisää

Uusi joulustyge ja joulukonsertti!
Jussi on käynyt äänittämässä Tapsa Kojon ja Maria Hännisen kanssa uuden joulubiisin Snadi joulustyge. Styge on Jussin itsensä säveltämä ja Tapsan sanoittama. Biisi ilmestyy lähiaikoina cd-levyllä parin muun joululaulun kanssa. Uusi laulu kuullaan myös joulukonsertissa Lohjan Pyhän Laurin kirkossa lauantaina 7.12. joulustyge

Lue lisää

Jussi levytti The Esquiresin kanssa!
Jussi on levyttänyt The Esquires -yhtyeen ja Kati Borg-Penttilän kanssa suomentamansa Duane Eddyn vanhan hittikappalleen (Dance To The) Guitar Man eli Rautalankaa venyttää. Come Together 1

Lue lisää

Unioninkatu 45 on vuoden 2018 levy!
Paikallisradiotoimittajat valitsivat vuoden 2018 levyksi Jussi & The Boys -yhtyeen viime vuonna ilmestyneen albumin Unioninkatu 45! Jussi & The Boys: Unioninkatu 45

Lue lisää

Eero ja Jussi & The Boysin Numero 2 -albumista uusi painos!
Svart Records julkaisee 18.10. Eero ja Jussi & Boys -yhtyeen alun perin vuonna 1966 ilmestyneen Numero 2 -albumin uudelleen vinyyli LP:nä. Eero ja Jussi & The Boysi: Numero 2 & Singlet 1966-1969

Lue lisää

Jussi laulaa slangia!
Jussi on mukana Stadin Slangi ry:n julkaisemalla albumilla Slangimusa ei kuole koskaan 1 Slangimusa ei kuole koskaan 1

Lue lisää

Eero ja Jussi & The Boysin Numero 1 -albumista uusi painos!
Svart Records julkaisee 3. toukokuuta Eero ja Jussi & Boys -yhtyeen alun perin vuonna 1965 ilmestyneen Numero 1 -albumin uudelleen vinyyli LP:nä. Eero ja Jussi & The Boysi: Numero 1 & Singlet 1964-1965

Lue lisää

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua - Uusi EP helmikuussa!
Uusi Jussi & The Boys EP-levy ilmestyy 22. helmikuuta. EP:llä kuullaan nimensä mukaisesti Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua

Lue lisää

Jussi levyttää jälleen DDT Jazzbandin kanssa!
Jussi on pitkästä aikaa käynyt levytysstudiossa DDT Jazzbandin kanssa. Tulevalla DDT:n albumilla kuullaan kaksi Jussin laulamaa kappaletta. DDT Jazzband

Lue lisää

Unionikatu 45 paikallisradioiden kuukauden levy!
Paikallisradioiden toimittajat valitsivat elokuun kuukauden levyksi Jussi & The Boysin albumin Unioninkatu 45. Valinta oli yksimielinen! Unioninkatu 45

Lue lisää

Unioninkatu 45 nyt kaupoissa!
Jussi & The Boysin albumin Unioninkatu 45 on julkaistu 24.8.2018 ja saatavina kaikista hyvin varustelluista levykaupoista sekä cd- että vinyyliversiona. Levy sisältää kaikkiaan 12 biisiä, niin rock´n´rollia, rhythm & bluesia, kantria kuin balladejakin. Unioninkatu 45

Lue lisää

Uudelleenjulkaisu: Hirvi älä tule tielle
Sony Music on julkaisuut Jussin vuonna 1984 alun perin julkaistun Hirvi älä tule tielle digitaalisissa jakeluissa. Hirvi älä tule tielle

Lue lisää

Kuutele Unioininkatu 45 -albumi Spotify:stä
Kuutele Kehä kaartuu -albumi Spotifystä:
Kuutele Nashville-albumi Spotify:stä
Kuutele Jussin 20 suosikkia -albumi Spotify:stä