Rokaten tieni meen -albumi ilmestyy 15.9.2023
Rokaten tieni meen

Jussi & The Boys -albumi Rokaten tieni meen julkaistaan Jussi Raittisen 80-vuotissyntymäpäivänä 15.9.2023. Albumi äänitettiin tammikuussa Finnvoxin studiolla. Albumilla on mukana nykyisten Boys-muusikoiden - Jari ja Tuomas Metsberg (kitarat), Rudy Ryynänen (rummut), Lasse Sirkko (basso) – lisäksi iso joukko entisiä Boys-yhtyeen jäseniä – kitaristit Vesa Anttila, Olli Haavisto, Eero Lupari, Nono Söderberg ja Antti Tammilehto; trumpetisti Arto Alaspää saksofonisti Eero Koivistoinen ja pianisti Hillel Tokazier – sekä monia nuorempia, lahjakkaita muusikoita.

Tuomas Metsbergin tuottamalla, Risto Hemmin äänittämällä ja Janne Haaviston miksaamalla levyllä kuullaan monipuolinen kattaus osin tuttuja ja osin uusia biisejä. Albumin nimikappale Rokaten tieni meen (Rockin’ My Life Away) lienee kunnianosoitus viime vuoden lopulla kuolleelle Jerry Lee Lewisille. Elviksen ohjelmistosta ovat peräisin Pitkä musta auto (Long Black Limousine), Melkein halvaannuin (Paralyzed) ja Mä aion istuu vain (I’m Gonna Sit Right Down).

Kantribiiseistä levyltä löytyy Kaihon laineet (Sea of Heartbreak) ja Poreilevaan tuoppiin tuijotan (Bubbles in My Beer) ja Kantrimusaa ja honkytonkkii (Country Music & Honky Tonkin’). Uusia lauluja on Esa Elorannalta (Nyt tai ei koskaan ja Ehkä muistat minut). Myös yksi Jussin oma sävellys on mukana. Laulun Rakkaus on ikuinen Jussi teki Marion Rungille Interviisut-kilpailuun. Nyt on siis vuorossa Jussin oma versio laulusta.

Albumista tulee vinyyli- (musta ja värillinen) sekä cd-versiot ja voit tilata omasi ennakkoon ainakin jo seuraavista levykaupoista: Rolling Records - 8raita - Levyikkuna - Jungle Records - Levykauppa Äx

Levyn jukaisua, Jussin 80-vuotispäivää ja The Boys yhtyeen 60-vuotista taivalta juhlitaan Rokaten tieni meen konserteissa: 15.9. Kulttuuritalo, Helsinki - 23.9. Verkatehdas, Hämeenlinna

Rokaten tieni meen -konsertti Kulttuuritalolla (15.9) ja Hämeenlinnassa (23.9.)

Rokaten tieni meen -konsertissa juhlitaan Jussi Raittisen 80- ja The Boys-yhtyeen 60-vuotista taivalta Helsingin Kulttuuritalolla 15.9.2023, Hämeenlinnan Verkatehtaalla 23.9. ja Kotkan uudessa Satama Areenassa 30.9. Lipput ovat jo myynnissä: Kultturitalo, ja Verkatehdas, Hämeenlinna. Kotkaan suunniteltu konsertti on valitettavasti peruttu.

The Boys - Pojat asialla 58 vuotta!

Suomen pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut rockyhtye The Boys perustettiin keväällä 1964 eli soittovuosia on jo takana 58. Nykyisen Jussi & The Boysin muodostavat jäsen numero 2, Jussi Raittinen, laulu ja kitara, Jari Metsberg, kitara ja laulu (34), Rudy Ryynänen, rummut ja laulu (35), Tuomas Metsberg, kitara ja laulu (36) sekä uusin jäsen, viime syksynä mukaan tullut basisti Lasse Sirkko (37).

58-vuotis synttäreitään bändi viettää vappuaattona 30.4. Storyvillessa. Luvassa on vappuaaton tunnelmaan sopivaa menomusaa. Juhannuspäivänä 25.6. bändi esiintyy Someron Esakalliolla Maustetyttöjen, Agentsin ja Taikakuun kanssa.

Jussi Raittinen täyttää 80 vuotta 15.9. 2023. Juhlakonsertti pidetään Helsingin Kulttuuritalolla, tuolloin julkaistaan Jussi & The Boysin uusin albumi. Vielä nimeämättömällä levyllä, ja myös konsertissa, vierailee yhtyeen jäseniä vuosien varrelta.

Jussi Raittinen jatkaa myös trubaduurikeikkoja duona Tapsa Kojo & Jussi Raittinen. Monipuolinen Tapsa soittaa Neljä Wattia- sekä Dortmunder -yhtyeissä ja on juuri liittynyt uudistuneeseen Juliet Jonesin Sydämeen.

Jussi & The Boys

11.4.2022

Aimo "Aikka" Hakala on kuollut

Pitkäaikainen Boys-rumpali Aimo "Aikka" Hakalan on kuollut tänään 75-vuotiaana sairauden uuvuttamana. Aikka aloitti Boyseissa syksyllä 1967. Sitä ennen hän oli soittanut The Advengers, The Esquires ja Beat Stones -yhtyeissä. Viimeksi mainitusta bändistä Jussi Raittinen värväsi Aikan Boysiin. Ensimmäinen jakso Boysin riveissä kesti vuoden päivät. Uudelleen Aikka miehitti Boysin rumpupallin kesällä 1971 ja soitti Boyseissa sitten 80-luvun alkuun saakka.

Aikka soitti albumeilla Mä tahdon rokata, Pojat asialla, Kehä kaartuu, Mennään melomaan ja Lapsilta kielletty ja soitti Boys-pestinsä ohella paljon myös studiosessioissa. Aikka oli olennainen osa Jussi & Boysin keskeisen menestyskauden saundia.

Myöhemmin Aikka soitti Beritin yhtyeessä, Coupé de Villessä, Freud Marx Engels & Jungissa. Yhden kesän Aikka oli kiinnitettynä myös Danny Show -miehistöön ja muistona tuosta Aikka mainitaan Froikkareiden laulussa Danny Show.

Jussi & The Boys 1974

14.12.2021

Uusi kokoelma "Mun rock and roll blues"

Svart Records on julkaissut uuden kokoelma-albumin Jussi & The Boys -yhtyeen tuotannosta 1976-1980. LP- ja CD-formaateissa julkaistu Mun rock and roll blues kokoelma sisältää 28 aiemmin Mennään melomaan, Lapsilta kielletty sekä Hämeentie 38 albumeilla julkaistua laulua.

Mun rock and roll blues

Noiden vuosien The Boys -kokoonpanossa soittivat Kajde Westerlund, Pekka Tammilehto (jonka moni tuntee paremmin nimillä Topi Sorsakoski, Antti Tammilehto, Aikka Hakala. Lisäksi levytyksissä olivat mukana Kalle Lae, Heikki "Häkä" Virtanen, Pekka Pöyry, Sakari Kukko, Arto Alaspää. Eeron ja Jussin yhteiseltä Hämeentie 38 albumilta on mukana ne neljä kappaletta, jolla The Boys soittaa.

Uusi CD-boxi Eero ja Jussi & The Boys -yhtyeen 60-luvun tuotannosta

Svart Records julkaisee 24.1.2020 cd-boxin, joka kattaa Eero ja Jussi & The Boys -yhtyeen koko 60-luvulla levytetyn tuotannon. Kolmen cd-levyn boxi kattaa yhtyeen albumit Numero 1 ja Numero 2 sekä kaikki The Boys-singlet.

Numero 1 & Numero 2 & Singlet 1964-1969

Boxi sisältää kaikkiaan muhkeat 61 kappaletta. Suomirockin korkeakouluksi kutsun The Boys -yhtyeen solisteina boxilla kuullaan tietysti Eeroa ja Jussia, yhdessä sekä erikseen. Lisäksi mukana on myös ne taltioinnit, joilla The Boys säestää Jim Pembrokea, Carolaa, Jukka Kuoppamäkeä ja Kari Kuuvaa. The Boysin riveissä soittavat boxin biiseillä Eeron ja Jussin lisäksi Harry Sjöberg, Kaj Westerlund, Lasse Kvist, Ave Lönnfors, Hannu Euramaa, Pekka Laitinen, Kurre Mattson, Seppo Paakkunainen, Kaj Wallin, Aikka Hakala, Timo Kalaoja, Heikki Kasari, Nono Söderberg, Eero Koivistoinen, Arto Alaspää, Antero Jakoila, Matti Oiling. Lisäksi näissä levytyksissä soitti parikymmentä tuon ajan studiomuusikoiden parhaimmistoon kuuluvaa soittajaa.

Uusi joulustyge Jussilta ja Tapsa Kojolta!

Jussi on käynyt äänittämässä Tapsa Kojon ja Maria Hännisen kanssa uuden joulubiisin Snadi joulustyge. Styge on Jussin säveltämä ja Tapsan sanoittama. Biisi ilmestyy lähiaikoina cd-levyllä parin muun joululaulun kanssa. Tämän uuden stygen voit kuulla myös Jussin ja ystävien joulukonsertissa Lohjan Pyhän Laurin kirkossa lauantaina 7.12.

Jussi kertoo joulukonsertin treenien sujuneen hienosti. Konsertissa kuullaan tuon uuden stygen lisäksi ainakin Peace in the Valley Jussin ja Tapsan yhteisesityksenä, Kiitollinen yhdessä Maria Hännisen kanssa, On joulupukki aika rock and roll viime vuonna ilmestyneeltä Turenki Recordsin Juurevaa joulua -albumilta ja Oh, Pretty Woman duettona paljon Roy Orbisonia tulkinneen Wallo Mannisen kanssa sekä paljon muutakin.

Come Together 1
Jussi mukana Back to the Sixties -yhdistyksen albumilla!

Jussi on levyttänyt The Esquires -yhtyeen ja Kati Borg-Penttilän kanssa suomentamansa Duane Eddyn vanhan hittikappalleen (Dance To The) Guitar Man eli Rautalankaa venyttää. Taltiointi löytyy Back to the Sixties -yhdistyksen julkaisemalta albumilta Come Together 1. Levyllä esiintyvät myös muut yhdistyksen bändit ja artistit, mm. Topmost, Roosters, Sounds, Scaffolds ja First. Tarkemmat tiedot julkaisusta löydät Jussin diskografiasta.

Come Together 1
Unioninkatu 45 valittu vuoden 2018 levyksi!

Paikallisradiot soittavat musiikkia laajalla repertuaarilla ja jokaisella on omat suosikkinsa. Näin ollen päädyimme jakamaan Vuoden 2018 Levy -tunnustuksen kolmatta kertaa useammalle albumille, toteaa äänestyksen järjestäjä, Radio Musan ohjelmapäällikkö Pentti Teräväinen. Yksi vuoden levyksi valituista oli Jussi & The Boys -albumi Unioninkatu 45.

Jussi & The Boys: Unioninkatu 45

"Hattu päästä! Rokkivaari ei sammaloidu", "Levystä huokuu Jussin pitkä ura", "Jussi on ikämiehenäkin loistavassa laulu- ja keikkakunnossa. Albumi todistaa jälleen kerran, että rock’n roll pidentää nuoruutta. Suomirockin merkkiteos!", olivat valintaan osallistuneiden radiotoimittajien perusteluita valinnalleen.

Vuoden levyt palkitaan syyskuussa Lavakauden päättäjäisissä, joita juhlittiin nyt jo 30.kertaa. Muita palkinnon jakaneita vuoden levyjä olivat Yölinnun Maailma on kauneimmillaan, Mikko Alatalon Viimeinen juna ja Wentus Blues Bandin Throwback.

Eero ja Jussi & The Boysin Numero 2 -albumista uusi painos!

Alun perin 1966 julkaistu Eero ja Jussi & The Boys -yhtyeen toinen albumi Numero 2 julkaistaan uudelleen vinyylipainoksena. Svart Records julkaisee odotetun albumin 18.10.2019 kahtena hiukan erilaisena LP-painoksena. Mustana vinyylinä julkaistaan 350 kappaleen painos. Lisäksi julkaistaan sinisenä vinyylinä 150 kappaleen Rolling Exclusive -versio, jota saa ainoastaan Rolling Recordsista Jussin nimmarilla tai ilman.

Numero 1:n uudelleen julkaisun tapaan julkaisu sisältää alkuperäisen lp-julkaisun lisäksi bonuslevyn, jolta löytyvät kaikki The Boys -yhtyeen singlet, yhteensä neljätoista biisiä vuosilta 1966-1969. Levy mukana tulee kahdeksan sivuinen kuva- ja tekstiliite sisältäen harvinaisia kuvia ja esittelytekstit albumista ja sen sisältämistä lauluista.

Numero 2 & Singlet 1966-1969
Jussi laulaa slangia!

Jussi on mukana Slandin Slangin uudella slangisävelmien albumilla Slangimusa ei kuole koskaan 1. Jussi laulaa levyllä sanoittamansa laulun Valtsun vihko ja yhdessä Maria Hännisen ja Tapsa Kojon kanssa Jarkka Rissasen laulun Feissi hajalla, jonka Jussi ja Tapsa ovat muokanneet slangiasuun.

Levyn julkkarit pidetään Käpylässä Bar & Restaurant Cactuksessa, Mäkelänkatu 91 9.4. klo 17 alkaen.

Eero ja Jussi & The Boysin Numero 1 -albumista uusi painos!

Vuonna 1965 julkaistu Numero 1 oli Eero ja Jussi & The Boysin ensimmäinen albumi. Se oli myös ensimmäinen suomalaisen rockbändin tekemä LP. Numero 1 oli siis varsin osuva nimi tälle levylle. Alkuperäisen julkaisun painos oli 2000 kappaletta ja suurin osa näistä on jo kadonnut historian hämärään. Levy onkin ollut haluttu keräilykohde jo kauan.

Numero 1 & Singlet 1964-1965

Svart Records julkaisee nyt tämän monien odottaman albumin 3.5.2019 kahtena hiukan erilaisena LP-painoksena. Suurempi painos otetaan mustana vinyylinä ja se tulee yleiseen myyntiin. Lisäksi julkaistaan valkoisena vinyylinä 150 kappaleen Rolling Exclusive -versio, jota saa ainoastaan Rolling Recordsista Jussin nimmarilla tai ilman.

Eikä tässä kaikki, Svart Recordsin 2019 uudelleen julkaisu on tupla-albumi, jonka ensimmäinen levy on saman sisältöinen kuin alkuperäinen albumi ja toisella levyllä kuullaan Eeron ja Jussin vuosien 1964-65 singlebiisit, joita ei julkaistu Numero 1 -albumilla.

Albumi on julkaistu kaksi kertaa cd-formaatissa. Kohta siis jälleen myös kovasti kaivattuna vinyylinä!

19.3.2019

Uusi Ep-levy: Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua

Turenki Records julkaisee Jussi & The Boysin uuden EP-levyn 22.2.2019. Kyseessä 12 tuuman EP-levy, siis vinyyli-EP. Levystä on tehty 100 kappaleen rajoitettu painos ja sitä on saatavissa vain Rolling Recordsista. Jussi tarinoi levyn teosta ja kirjoittaa nimmareita klo 13 alkaen lauantaina 23. helmikuuta Rolling Recordsin Eerikinkadun myymälässä.

Jussi & The Boys: Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua

Elokuussa 2018 ilmestyneen Jussi & The Boys albumin Unioninkatu 45 äänitysten yhteydessä äänitettiin kaksi biisiä, joita ei kuitenkaan julkaistu tuolla albumilla. Nyt nämä biisit, Esa Elorannan Hynää ja Joni Mitchellin upea sävellys Both Sides Now, julkaistaan tällä EP:llä. Lisäksi mukana on aiemmin julkaisematon versio Villasukka-rock -biisitä ja kaksi aikaisemmin julkaistua biisiä.

Katson tarkemmat tiedot EP-levystä.

12.1.2019

Jussi levyttää jälleen DDT Jazzbandin kanssa!

Jussi on pitkästä aikaa käynyt levytysstudiossa DDT Jazzbandin kanssa. Tulevalla DDT:n albumilla kuullaan kaksi Jussin laulamaa kappaletta. Mukana on Jussin jo viiteen kertaan aiemmin levyttämä Bob Troupin klassikko Route 66 ja bluesin isäksikin sanotun W.C. Handyn jo yli satavuotta sitten kirjoittama St. Louis Blues. Albumin ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

DDT Jazzband

11.1.2019

Unionikatu 46 paikallisradioiden kuukauden levy!

Paikallisradioiden toimittajat valitsivat elokuun kuukauden levyksi 24.8. ilmestyneen Jussi & The Boysin albumin Unioninkatu 45. Valinta oli yksimielinen! Toiseksi sijoittui Anna Puun albumi Nälkäinen sydän. Kolmostilan otti Sami Saaren ja Jazzpoikien esikoisalbumi.

Jussi & The Boys: Unioninkatu 45

Jussi Raittinen on johtanut yli 50 vuotta ”suomalaisen popmusiikin korkeakoulua” Boys-yhtyettä. Uusi levy osoittaa, että tätä opinahjoa tarvitaan edelleen, arvioi Anssi Marttinen / Radio Vaasa.

Jussi on ikämiehenäkin loistavassa laulu- ja keikkakunnossa. Albumi todistaa jälleen kerran, että rock’n roll pidentää nuoruutta. Suomirockin merkkiteos! Mikä parasta, yhtye on keikalla vähintään yhtä hyvä kuin levyllä, toteaaa puolestaan Pentti Teräväinen / Radio Musa.

Jussi Raittiselle isot aplodit ja syvä kumarrus hienosta levystä ja yhä jatkuvasta urasta. ”Pojat” jaksaa heilua. Paljon radiosoittoon sopivia kappaleita, kiittää Reijo Glad / Radio Sandels.

12.9.2018

Jussi Raittinen 75 vuotta - Juhlakonsertti 6.10.2018

Jussi saavuttaa 75-vuoden iän 15.9. Synttäreitä juhlistetaan Kulttuuritalolla 6.10. pidettävällä konsertilla. Konsertissa Jussia säestää laajennettu The Boys ja vierailevana solistina kuullaan Diandraa. Konsertissa Boyseja täydentävät kosketinsoittaja Saara Metsberg sekä basisti Lasse Sirkko. Saara ja Lasse ovat mukana myös Jussi & The Boysin loppukesästä ilmestyvällä albumilla. Konsertin juontaa Jake Nyman.

Osta liput konserttiin.

Juhlakonsertti 6.10.2018

16.2.2018

Uusi Jussi & The Boys -albumi tulossa!

Elo-syyskuun vaihteessa ilmestyvän uuden Jussi & The Boys albumin pohjat äänitettiin legendaarisella Finnvoxin B-studiolla tammikuun alussa. Albumilla tullaan kuulemaan uusia varta vasten Jussille tehtyjä biisejä sekä osin aika yllätäviäkin covereita.

Rudy Ryynänen Finnvoxin studiolla Albumilla Boyseja täydentää useat upeat ja lahjakkaat muusikot. Entinen Boys-kitaristi Haaviston Olli soittaa steel- ja sähkökitaraa ja hänen veljensä Janne lyömäsoittimia. Lasse Sirkko soittaa bassoa, kuten edelliselläkin Jussi & The Boys albumilla. Saara Metsberg on bassossa osalla biiseistä ja soittaa myös pianoa ja muita koskettimia, osin kosketinsoitin puolen hoitaa Antti Ikola. Viidellä kappaleella on mukana jousiryhmä, jonka muodostavat viulisti Laura Airola, joka myös sovitti heidän osuutensa sekä viulisti Kukka Lehto ja sellisti Riikka Lampinen. Saara, Antti ja Tuomas lauloivat taustoja.

Esa Eloranta on tehnyt kaksi biisiä "Melkein onnellinen" joka voisi Jussin mukaan olla vaikkapa cover jostain 60- luvun lopun Glenn Campbell -klassikosta. Esalta tulee myös "Hynää", jossa on Beatlesin loppukauden vaikutteita, arvio Jussi.

Jussin poika Pekka Raittinen on tehnyt hienon rhythm & blues balladin "Petollinen kuu", jossa on myös kuultavissa etäisiä Beatles -kaikuja. Matti Johannes Koivulta on kaunis balladi "Ilman sinua".

Suonna Konoselta kuullaan western swingiksi sovitettu "Vanhan liiton mies", jossa tyyliin hyvin tutustuneet Laura ja Kukka soittavat mainiota riffejä. Anttilan Vesa ja Salmen Topi tekivät rock and roll -biisin "Jokseenkin hyvin vaatimaton mies", hieman omaelämänkerrallinen juttu, kertoo Jussi.

Koska nykyään on todella vaikeaa saada edes levytyslupaa uusille käännöksille, ei niitä Jussin mukaan tule levylle ollenkaan, vaikka ehdolla olisi kyllä ollut muutama hyväkin. Kaksi Berry -klassikkoa on mukana. Kuuvan Kari vuonna 1979 suomentama "Too Much Monkey Business" ja "Johnny B. Goode", jonka nimi on nyt "Tommie B. Goode". Biisi on omistettu legendaariselle turkulaiskitaristi Tommie Mansfieldille. Jussi kertoo saaneensa Jarkko Laineen perikunnalta luvan muuttaa laulun suomennosta.

Jari Metsberg Finnvoxin studiolla Hämeentie 38 -albumille Juicen Leskisen suomentamat "Tyytyväinen" (A Satisfied Mind) ja "Tunteeton" (Without Love) versioitiin uudelleen kantriasussa. Myös "Tuuli kuiskaa vain" (Catch the Wind) versioitiin keinuvana tex -mex-juttuna.

Jimmy Webbin 60-luvun lopun hieno "By the Time I Get to Phoenix" kuullaan Jukka Virtasen suomentamana nimellä "Kun saavun Ouluun", jota Jussikin kertoo esittäneensä aikoinaan englannin kielellä.

Eräs kaikkien aikojen suuri suosikkini on ollut Joni Mitchellin "Both Sides Now", jonka Joan Collinsin originaalisinkku minulla onkin. Siihen löytyi yllättäen melko uusi suomennos, jonka biisin tekijä itse on hyväksynyt. Tekstin "Molemmin puolin" ovat tehneet Antti Hytti ja Outi Nummi,ja sen levytti yhtye Vesa ja Tytöt vuonna 2012. Sain luvan stilisoida tekstiä hieman, tuumii Jussi.

Siis upea ja monipuolinen kattaus uusia ja vanhoja, uudelleen sovitettuja biiseä on tulossa levylle, joka ilmestyy juuri ennen Jussin 75-vuotispäivää. Ehkä voisi puhua joninlaisesta juhlajulkaisusta! Ainakin yksi singlejulkaisu on luvassa jo aiemmin.

Kapellimestarina ja tuottajana levytyksessä toimi Boysien tuorein jäsen kitaristi Tuomas Metsberg ja äänitykset hoiti vankalla ammattitaidollaan Finnvoxin Risto Hemmi. Lauluosuudet äänitetään myöhemmin Janne Haaviston johdolla.

Levyn julkaisee Topi Salmen Turenki Records

Risto Hemmi äänityspöydän takana Finnvoxin studiolla

Kuvissa ylinpänä Rudy Ryynänen, Jari Metsberg ja alinna Risto Hemmi. Rudylle kiitos kuvista!

5.1.2018

Takkulan baari julkaistu

Huojuva lato & ystävät - Takkulan baari
Huojuvan ladon & ystävien Takkulan baari -albumi on kaupoissa. Levyä saa cd- ja lp-formaateissa sekä digitaalisten jakelujen kautta. Levyn julkaisukonsertti pidettiin Ilovaarirockissa 8.7.2017, toinen julkaisukonsetti on Semifinaalissa Helsingissä 12.8.2017.

9.7.2017

Jussin Hirvi älä tule tielle -albumi julkaistu digitaalisena

Sony Music on julkaisuut Jussin vuonna 1984 alun perin julkaistun Hirvi älä tule tielle digitaalisissa jakeluissa, levy on saatavissa esimerkiksi Spotifyssä. Kansikuva: Hirvi älä tule tielle
Alun perin albumin julkaisi Tähtitorni lp- ja c-kasetti -versioina. Albumilla Jussia säestää Eero Luparin orkesteri, Lupari on myös sovittanut levyn kappaleet.

14.4.2017

Jussi mukana Huojuvan ladon uudella albumilla

Jussi on mukana heinäkuussa ilmestyvällä Huojuva lato & ystävät - Takkulan baari -albumilla. Levy on tribuutti ja kunnianosoitus suomenkieliselle countrylle, härmäkantrille, kuten Huojuva lato itse musiikkityyliä kutsuu. Levyn laulajavieraina esiintyvät Jussin lisäksi Kapa Ahonen, Mikko Alatalo, Pekka Myllykoski, Pilli Pajukallio ja Petri Pettersson.

Levy on kantrimiesten panos Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoteen, ja voidaan tässä kohta juhlia tämän musiikinlajin pyöreitäkin - ensimmäinen suomenkielinen countrysingle, Jarno Sarjasen Nukkekoti kun ilmestyi vuonna 1968, 49 vuotta sitten, kertoo Huojuvan ladon Suonna Kononen.

Jussin kanssa levyllä esitämme kolme kappaletta, Takkulan baari (orig. Jarno Sarjanen), Vanha rokkistara ja Herran huosta kaiken kantaa. Viimemainitulla biisillä on kaksi uutta suomentamaani säkeistöä Mats Huldenin originaalitekstin jatkona, avaa Suonna levyn sisältöä.

Huojuva Lato on suomikatrin kärkibändejä, yhtyeen edellinen albumi Lättähattu ilmestyi heinäkuussa 2016.

Lue Blues-Finlandin arvio Jussin ja Huojuvan ladon Kaavinlinnan keikalta joulukuulta 2016.

28.3.2017

Virran viemää - Olavi Virta 100v -juhlakonsertti

Suurta suosiota niittänyt Heikki Kahilan käsikirjoittama Virran Viemää -konserttisarja huipentuu Olavi Virran juhlavuonna Musiikkitalon pääsaliin! Pääsolisti Sami Heinosen seurana Remu Aaltonen, Jasmine Valentin, Jussi Raittinen, Milana Misic sekä huipputanssijat Seppo Kalliotuuli ja Henna-Sofia Hämäläinen. Konsertin juontavat Helena Ahti-Hallberg ja Janne Porkka.

Konsertti järjestetään sunnununtaina 1.3.2015 klo 17 - 19:30, Musiikkitalon konserttisalissa.

6.1.2015

Jussilta uusi Villasukka-rock -single

Jussi & The Boys & Remu Aaltonen: Villasukka-rock
Jussi & The Boys esittävät uudella singlellä Villasukka-rockin yhdessä Remu Aaltosen kanssa. Single on julkaistu sekä cd- että vinyyli-versiona. Vinyylisinglen b-puolella kuullaan Sininen ja valkoinen alkuvuodesta ilmestyneeltä Kerran vielä, pojat -abumilta.

Singlen myötä tehtiin myös Jussin uran ensimmäinen musiikkivideo. Katso Villasukka-rock video YouTubesta:

Katso myös Jussin haastattelu MTV3:n Studio55 -ohelmassa levyn julkaisun tiimoilta: 50 vuotta rautakankarockia

28.3.2017

Jussi & The Boys - Kerran vielä, pojat! - myös vinyylinä

Kerran vielä, pojat! -abumi on saatavana nyt myös vinyyliversiona mm. seuraavista levykaupoista: Levykauppa Äx, Goofin Records, CDON.com, Jungle Records

27.4.2014

Uusi albumi kaupoissa: Jussi & The Boys - Kerran vielä, pojat!

Nyt kun The Boys täyttää viisikymmentä, oli viisitoista vuotta samalla miehistöllä seilanneen bändin jo korkea aika käydä jälleen studiossa, perustelee Jussi levyn tekoa. Edellinen Jussi & The Boys albumi Shake! on vuodelta 2002.

Nyt kun The Boys täyttää viisikymmentä, oli viisitoista vuotta samalla miehistöllä seilanneen bändin jo korkea aika käydä jälleen studiossa, perustelee Jussi levyn tekoa. Edellinen Jussi & The Boys albumi Shake! on vuodelta 2002.

Koska suuri osa levyn kappaleista on viisikymmenlukuista rock and rollia ja rockabillyä pyydettiin Lasse Sirkkoa soittamaan kontrabassoa autenttisen soundin aikaansaamiseksi. Lisäksi studiossa vieraili vahvistuksena Pedro Hietanen pianoa ja harmonikkaa soittaen sekä Honey B. & The T-Bonesin Aija Puurtinen Jussin kanssa duetoiden.

Jussi & The Boys: Kerran Vielä, pojat!

Katso tarkemmat tiedot albumista.

14.3.2014